ایزوگام کار

راه ابریشم » ایزوگام کار

پیش از نحوه محاسبه قیمت ایزوگام کار، ابتدا کمی به مقدمه ای در رابطه با ایزوگام کار می پردازیم.  ایزوگام کار حرفه ای، نقش مهمی در یک ایزوگام کاری با کیفیت دارد. در همه ساختمان ها و آپارتمان ها همچنین پروژه های کوچک و بزرگ، شرکت ها، کارخانه ها، سازمان های خصوصی و دولتی و بیشتر نهاد های دیگر با انجام و اجرای ایزوگام در قسمت های متفاوت آن ها  با ایزوگام سر و کار دارند.

نحوه محاسبه قیمت ایزوگام کار

این درست است که دریافت خدمات در هر زمینه ای با پایین ترین قیمت ‌ها مطلوب اکثر افراد می باشد، اما دقت بیشتر در کیفیت محصول مورد نظر به ویژه ایزوگام  بسیار حائز اهمیت است. ایزوگام یک عایق مقاوم است که برای محافظت و پوشش دهی انواع مختلف سطوح در برابر ورود و نفوذ سرما، آب، رطوبت و گرما می باشد، که این سطوح عبارتند از: پشت بام، استخر، دیوارهای، سرویس های بهداشتی، سرد خانه ها، سد ها، کانال های آب و بسیاری از موارد دیگر. ایزوگام  از فرآورده های نفتی تولید می شود، این روش جایگزین روش های سنتی مانند قیرگونی و آسفالت کردن سطوح می باشد. عوامل مختلفی در محاسبه قیمت ایزوگام کار وجود دارد که عبارتند از:

ایزوگام کار
  1. ماده اولیه ایزوگام 

سه ماده ی اصلی و تشکیل دهنده ایزوگام قیر، الیاف تیشو (الیاف پشم شیشه) و الیاف پلی استر می باشند. که در بین این مواد اولیه قیر اصلی ترین و مهم ترین اجزای آن می باشد که به دلیل هزینه تقریباً بالای آن مؤثر ترین عامل در محاسبه قیمت ایزوگام می باشد.

الیاف تیشو و پلی استر که لایه های داخلی ایزوگام می باشند به علت وارداتی بودن قیمت های آن ها خیلی دچار نوسان می شود. بنابراین اگر ایزوگام کار ایزوگام با کیفیت را استفاده کند هزینه آن بالا می رود.

  1. نوع ایزوگام استفاده شده

ایزوگام ها یا بدون فویل و ساده و یا دو لایه و فویل دار می باشند. بعضی از سطوحی که باید دارای کیفیت بالاتری باشند از ایزوگام های دولایه و فویل دار استفاده می شود مانند پشت بام، اما برای سطوحی که نیاز به مقاومت بسیار بالایی  ندارند از ایزوگام های ساده و بدون روکش استفاده می شود مانند پی ساختمان.

  1. میزان تقاضا

در فصل های سرد سال که میزان بارش باران و برف بیشتر است تعداد متقاضیان برای انجام ایزوگام بیشتر می شود به همین دلیل قیمت ایزوگام کاری بالا می رود.

  1. متراز

هر چقدر فضای مورد نظر برای انجام ایزوگام بیشتر باشد قیمت ایزوگام، ایزوگام کار بالا تر می رود. در تعیین نحوه محاسبه هزینه ایزوگام مورد نیاز متراژ پشت بام را محاسبه کرده و 20 درصد به ان اضافه می شود و میزان ایزوگام مورد نیاز به دست می آید. آن 20 درصد که به آن اضافه می شود برای درزه ها است.

نصب ایزوگام با راه ابریشم

لکه گیری ایزوگام و تعمیر آن توسط ایزوگام کار

استفاده از افراد متخصص برای تشخیص نم و نیاز به لکه گیری ایزوگام، اهمیت بسیاری دارد.

این افراد نقاط آسیب دیده را بررسی می کنند و روش ترمیم صحیح و اصولی آن را پیشنهاد می‌ دهند. طی عملیات لکه گیری ایزوگام، بعد از اینکه بخش ‌های خراب و فرسوده مشخص شد، به کمک ابزار هایی مثل کاتر، قسمت های تخریب شده جدا، و با استفاده از ایزوگام جدید، ترمیم و لکه گیری ایزوگام انجام می ‌شود.

بخش آسیب دیده توسط کاتر جدا شده و بعد ایزوگام جدید، کمی بیشتر از مساحت مورد نیاز برش داده می ‌شود. این مقدار برش داده شده، توسط قیر، به محل چسبانده می‌ شود و به کمک دستگاه‌ های مخصوص به ایزوگام حرارت داده می‌شود.

نکات مهم ایزوگام کردن و اجرا توسط ایزوگام کار

قبل از ایزوگام بهتر است به چند نکته دقت کنید اینکه بهترین فصل را برای ایزوگام انتخاب کنید. بهترین زمان برای نصب کردن ایزوگام زمانی است که سطح مورد نظر کاملا خشک و مقدار رطوبت هوا کم باشد. زیرا رطوبت باعث می شود که آب به تله افتاده میان بستر  ایزوگام بخار شده و ایزوگام باد کند و تاول بزند بنابراین بهترین فصل برای ایزوگام تابستان است.

برای نصب ایزوگام در هوای سرد لازم است درجه حرارت محیط بالاتر از 10 سانتیگراد باشد. ایزوگام نیز ئر 24 ساعت گذشته، در دمای بالاتر از 10 درجه انبار داری شده باشد به این ترتیب از تزک خوردن ایزوگام جلوگیری می شود. ایزوگام کار باید از پرت کردن ایزوگام بر زمین خودداری کندقبل از ایزوگام بهتر است به چند نکته دقت کنید اینکه بهترین فصل را برای ایزوگام انتخاب کنید.

بهترین زمان برای نصب کردن ایزوگام زمانی است که سطح مورد نظر کاملا خشک و مقدار رطوبت هوا کم باشد. زیرا رطوبت باعث می شود که آب به تله افتاده میان بستر  ایزوگام بخار شده و ایزوگام باد کند و تاول بزند بنابراین بهترین فصل برای ایزوگام تابستان است. برای نصب ایزوگام در هوای سرد لازم است درجه حرارت محیط بالاتر از 10 سانتیگراد باشد.

ایزوگام نیز ئر 24 ساعت گذشته، در دمای بالاتر از 10 درجه انبار داری شده باشد به این ترتیب از تزک خوردن ایزوگام جلوگیری می شود. ایزوگام کار باید از پرت کردن ایزوگام بر زمین خودداری کند

مراحل نصب ایزوگام چگونه است

ایزوگام کاری

مرحله اول: تمیز کردن

سطحی که قرار است ایزوگام روی آن نصب شود، می بایستی به طور کامل تمیز و عاری از هر گونه آلودگی و گرد و غبار باشد. در غیر این صورت، حتی با استفاده از قیر یا همان پرایمر نیز نمی‌توان اتصال خوب ایزوگام به سطح زیرین را تضمین کرد.

بنابراین باید سطح مورد نظر را هر چقدر هم که بزرگ باشد، با استفاده از جارو و حتی آب  تمیز کنیم. در صورت شستشو با آب، باید صبر کنید تا کاملاً مکان مورد نظر خشک شود.

مرحله دوم: درز گیری

پس از تمیز کردن، ترک‌ ها و شکاف‌ هایی که ممکن است در سطح مورد نظر وجود داشته باشند، بهتر از قبل آشکار خواهند شد.

ترک‌ های ریز و کوچک با استفاده از قیر یا پرایمر برطرف خواهند شد اما برای ترک و شکاف‌ های بزرگ‌ تر باید جداگانه وارد عمل شد. برآمدگی‌ هایی مثل انتهای میلگرد یا سر ستون و یا هر زائده تیز، باید برش داده شوند و مکان موردنظر کاملا صاف شود.

مرحله سوم: زیر سازی

پس از تمیز کردن و برطرف کردن همه ترک‌ ها و شکاف‌ ها بر اساس نوع سطح باید نسبت به زیرسازی اقدام کرد. در بیشتر موارد سطح زیرین از جنس سیمان و در مواردی نیز از جنس موزاییک و اسفالت است.

برای زیرسازی در یک سطح سیمانی، 280 گرم مشتق قیری محلول در حلال نفتی و برای آسفالت 300 گرم مشتق قیری محلول در آب استفاده می‌شود. دقت داشته باشید که آسفالت خود دارای قیر می باشد و استفاده از محلول‌ های نفتی می‌ تواند به ساختار آسفالت آسیب وارد کند.

مقدار موادی که تعیین شده است به ازای هر متر مربع است. مواد را روی سطح به صورت یکنواخت پخش کنید و برای خشک شدن آن باید 24 ساعت صبر کرد. بعد از خشک شدن، سطح باید دوباره تمیز شود.

ایزوگام کار

مرحله چهارم: شیب بندی

سطح مورد نظر باید از قبل حاوی شیب بندی باشد. شیب بندی‌ ها اغلب به سمت آب‌رو‌ ها هدایت داده می‌ شوند. طی فرآیند نصب ایزوگام دقت به این شیب بندی توسط ایزوگام کار بسیار مهم می باشد.

در واقع ایزوگام کار باید سعی کند که این شیب را در تمامی قسمت‌ های سطح مورد نظر رعایت کند. اجرای غیر یکنواخت می‌ تواند باعث به هم خوردن این شیب بندی و جمع شدن آب در یک محل خاص شود. از این رو، نصب ایزوگام نیز نباید به گونه‌ای انجام شود که این مسیر را منحرف کند پس باید عایق‌ های رطوبتی را موازی با مسیر شیب ها نصب کرد.

نکته بسیار مهم دیگر این است که محل ‌هایی که دارای زاویه 90 درجه می باشند باید فیله کشی یا ماهیچه کشی شوند. این شیب بندی مطابق با محل آب‌رو شیب بندی می ‌شوند. شیب بندی چهار گوشه و قسمت‌ های دیگر باید به گونه ای صورت گیرد که آب بر روی سطح پشت بام جمع نشود و آن را به سمت لوله ها هدایت کند. در اطراف ناودان، چاهک‌ های آبرو و زیر کولر ها بهتر است پیش از نصب ایزوگام حتماً يک یا دو لايه اوليه نصب شود.

مرحله پنجم: نصب ایزوگام

ایزوگام کار در گام اول باید همه رول ها را باز کند برای انجام این کار اول برچست و بعد پوشش پلاستیکی را جدا می کند بعضی اوقات ممکن است برای باز کردن رول ها که زیادی به هم چسبیده اند ایزوگام کار از حرارت استفاده کند.

دقت کنید که فشار زیادی برای باز کردن رول ها ممکن است موجب پارگی شود.

ایزوگام کار در گام دوم باید سطح کار را درصورت بزرگ بودن به بخش های مساوی تقسیم کند. معمولا سطح کار را به بخش هایی با عرض 90 سانتی متر تقسیم می کنند. با توجه به اینکه عرض ایزوگام 1 متر است تقسیم های 90 سانتی متر باعث ایجاد همپوشانی 10 سانتی متری نوار های ایزوگام می شود.

پس از تقسیم سطح کار، ایزوگام کار عملیات نصب ایزوگام را از سمت ناودان‌ ها شروع می‌کنند.  یک تکه ایزوگام در اندازه‌ های 50 در 50 سانتی‌متر را داخل قیفی ناودان قرار می‌ دهند و در جلوی ناودان‌ ها نیز یک لایه یک متری ایزوگام نصب می‌کنند. رول‌ های ایزوگام، در اندازه‌ های متفاوتی در بازار موجود می باشد. 

در شروع فرآیند نصب، ایزوگام کار به ‌صورت چپ و راست حرکت می‌کنند و لبه‌ های آن را به مقدار 10 سانتی‌ متر پوشش می‌ دهد. همپوشانی دو لایه کنار هم باید 10 سانتی‌متر باشد. قسمتی که باید با مشعل گرم شود با نایلون پوشیده شده است. اگر نایلون ضخیم باشد باید کنده شود و اگر نازک باشد باید حرارت مشعل را زیاد کرد.

پس از حرارت دادن و تنظیم عایق در محل مورد نظر از نقطه وسط عرض آن با فشار پا یا دست، لایه را به دو طرف هدایت و صاف می‌کنند. به طوری که چین و چروک و هوا گرفتگی ایجاد نشود و عایق به سطح مورد نظر کاملاً چسبیده باشد. آخرین گام از نصب ایزوگام، به اصطلاح جوشکاری همپوشانی‌ های عایق نصب شده است که باید با دقت زیادی با شعله کم مشعل و به کمک کمچه یا ماله انجام شود.

امتیاز دهید page